Servicii Companii

Recrutare/plasare personal Asia/Africa

E.N. Jobs Consulting aduce lucrători calificați din Asia și Africa în România. Ne specializăm în servicii de recrutare, selecție, plasare și integrare. Cu ajutorul bazei noastre extinse de candidați și a parteneriatelor cu peste 30 de agenții din 12 țări, accelerăm procesul de căutare și furnizăm candidați preselectați care se potrivesc cerințelor postului. Strategia noastră asigură o integrare fără probleme în cultura companiei dumneavoastră. Bine ați venit la E.N. Jobs Consulting, unde persoanele talentate din Asia și Africa contribuie la succesul afacerii dumneavoastră în România.

Recrutăm personal din țări precum...

Consultanta si asistenta imigrare

Oferim servicii complete de consultanță și asistență în domeniul imigrației pentru persoanele din Asia și Africa care caută locuri de muncă în România. Echipa noastră experimentată vă oferă îndrumare pe tot parcursul procesului de imigrare, asigurându-ne că respectați legile privind imigrația. Facilităm o integrare de succes prin orientare culturală, asistență lingvistică și conexiuni cu comunitățile locale. Aveți încredere în noi pentru a vă facilita călătoria spre succes în România.

Centru formare evaluare/dezvoltare

Depășim așteptările în angajamentul nostru față de clienți oferind un Centru de Evaluare/Dezvoltare ca parte a serviciilor noastre cuprinzătoare. Înțelegem că succesul oricărei organizații depinde de creșterea și dezvoltarea personalului său. Centrul nostru de pregătire este conceput pentru a evalua abilitățile și competențele candidaților, precum și pentru a le oferi oportunități de formare și dezvoltare necesare pentru a excela în rolurile lor.

Centru formare evaluare

Centrul nostru de Evaluare/Dezvoltare este dotat cu facilități de ultimă generație și este condus de formatori și experți cu experiență. Prin intermediul unui mix de evaluări, ateliere și consiliere personalizată, evaluăm punctele forte și zonele de îmbunătățire ale fiecărui candidat. Acest lucru ne permite să adaptăm programele lor de formare pentru a aborda lacunele specifice de competențe și pentru a îmbunătăți performanța generală.

Ne mândrim cu abilitatea noastră de a identifica potențialul din fiecare individ și de a debloca întregul lor potențial. Procesul nostru de evaluare este riguros și complet, asigurându-ne că doar cei mai promițători candidați sunt selectați pentru formare. Prin colaborarea cu noi, companiile au acces la o bază de talente capabile, care au trecut prin procesul nostru riguros de evaluare și sunt pregătite să contribuie la succesul organizației lor.

La E.N. Jobs Consulting, credem că investiția în dezvoltarea angajaților este cheia pentru crearea unei forțe de muncă competitive și înfloritoare. Centrul nostru de Evaluare/Dezvoltare este o dovadă a angajamentului nostru de a oferi clienților noștri talente excepționale, complet pregătite pentru a răspunde cerințelor industriei lor. Colaborați cu noi și veți simți diferența pe care programele noastre cuprinzătoare de evaluare și dezvoltare o pot face în modelarea viitorului organizației dumneavoastră.

Cursuri/conferinte HR

Oferim cursuri și conferințe de resurse umane pentru a-ți îmbunătăți cunoștințele și abilitățile în recrutare de talente, menținerea angajaților și dezvoltarea organizațională. Sub îndrumarea experților din industrie, programele noastre acoperă subiecte precum strategii eficiente de recrutare, diversitate și managementul performanței. Rămâi actualizat și excelază în cariera ta în domeniul resurselor umane cu ajutorul informațiilor valoroase și instrumentelor practice pe care le oferim. Descoperă-ți potențialul în lumea dinamică a resurselor umane.

Cursuri/conferinte HR

La legătura cu noi!

Telefon

+40732/403464

Email

office@enjobs.ro

Adresa

Str.Parcul Traian nr.1
ap.10, Oradea

Trimite un mesaj